pridané 23.Sep, 2022 |
autor kralb |
videné 324

Nezabudneme na Teba Zuzana

V kategórií: BLOGY

Občas som si z nej zvykol uťahovať, že nezapadá. Ako jediná pri stole totiž "negadžovala". Nikdy. Jej umelecká osobnosť bola jednoducho príliš výrazná - talent, charizma, prejav. Prosto medzi ľuďmi, v akejkoľvek spoločnosti, vždy svietila.

Nezabudneme na Teba Zuzana

Registrovať som ju začal ešte ako mladučkú teenegerku, keď v roku 2016 so svojou kapelou IDEA vystúpila na jednej z našich akcii v klube MišMaš. Vtedy ešte pod pozorným dohľadom svojho otca Igora, ktrého hrdosť by sa dala krájať. Oprávnene. Jej interpretácia Duchoňovej skladby "Mám ťa rád" v ten večer aj mňa tak trochu posadila na stoličku.

Odvtedy prešla obrovský kus cesty. Jej talent sa nestratil, ani nestagnoval; naopak nie len muzika, ale aj dosky, ktoré znamenajú svet sa úplne prirodzene stali súčasťou jej života.

A aj v tomto hektickom svete si vždy dokázala nájsť čas na svojich priateľov. Ja som šťástný, že zlomok toho času venovala aj mne. Zlomok jej úspešného, ale príliš krátkeho života.

Zuzana nemala ešte ani 23 rokov, keď sa osud rozhodol uplynulú nedeľu pre ňu pripraviť iný plán. 23 je jednoducho príliš málo na to, aby stihla všetko, na čo mala. Napriek tomu za sebou zanechala viac, ako stihnú iní za mnohonásobne dlhší pobyt na tejto zemi. Som presvedčený, že jej stopa v budúcnosti by bola nezmazateľná. A to nie len v našom mini lokálnom vesmíre, tam je totiž pevne zapísaná už dávno. Keby len dostala šancu ..

Zuzana bude veľmi, veľmi chýbať. Všetkým nám, ktorí ju poznali. Tým z nás, ktorí mali zhodou okolností viac šťastia, a tak pokračujú v tejto, miestami neuveriteľne absurdnej, realite ďalej. Nemusíš sa báť, nezabudneme na Teba Zuzana 💔

B.

Najčítanejšie v kategórií: BLOG

  1. Si na to dobre oblečený?
  2. Nebuďme naivní. Ovce sú na oboch barikádach spektra.
  3. ZPH Music v novom!